Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Utilitzen els atemptats per fer tornar els toros a Catalunya

Dos toreros espanyols Jaime Ostos i Vicente Ruiz “El Soro” s'han proposat fer tornar les corregudes de bous a Catalunya usant els atemptats viscuts a Catalunya ara fa una setmana. Pretenen impulsar un festival benèfic a la plaça de toros de Barcelona en homenatge a les víctimes. A més, esperen sensibilitat de les institucions per a poder-ho fer.

Redacció
Redacció 25/08/2017
Tornar a torejar toros a Barcelona per una causa benèfica.
 
Malgrat que les corregudes de bous estan prohibides a Catalunya, els dos toreros volen “sensibilitat” per part de les autoritats perquè es pugui practicar l'esdeveniment al Principat i permetin al món del 'toro' posar també “el seu granet de sorra per ajudar a mitigar el dolor que han causat els atemptats de Catalunya”.
 
Un festival on estaria previst que participin de manera desinteressada les màximes figures del toreig, com José Tomás, i els fons anirien destinats a la creació d'un monument que rendeixi homenatge a les víctimes. Clar que, si aquest és l'objectiu, la correguda es podria fer en qualsevol lloc d'Espanya i cedir els beneficis a les autoritats catalanes. Tenint en compte aquest detall, queda pal·lès que el rerefons de l'acció és aconseguir veure toros de nou a la plaça.