Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

UPyD desapareix del mapa

UPyD, l’ànima bessona de Ciutadans a l’Estat espanyol, sembla que abandona la idea d’implantar-se al Principat. Després del fracàs del 28-N, on el dissident d’Albert Rivera, Antonio Robles, va recollir […]

Redacció
Redacció 21/02/2011

UPyD, l’ànima bessona de Ciutadans a l’Estat espanyol, sembla que abandona la idea d’implantar-se al Principat. Després del fracàs del 28-N, on el dissident d’Albert Rivera, Antonio Robles, va recollir només 5.418 vots (el 0,17%, per sota la CORI o el Partit Pirata) els partidaris de Rosa Díez haurien recapacitat i aposten ara per una retirada a temps que els estalviï més ridículs.

A les eleccions municipals del proper 22 de maig UPyD només presentarà 4 candidatures a tot Catalunya: A Sant Boi, Barcelona, Tarragona i Platja d’Aro. Són els quatre municipis on encara queda infraestructura del partit de Rosa Díez, i on el partit ha anunciat que els candidats a liderar la llista ja poden presentar-se a les primàries. Tot i això, al web específic sobre les primàries d’UPyD es pot veure com les candidatures a Catalunya no acaben d’arrencar: D’aquests 4 municipis, de moment només s’ha presentat un candidat a Sant Boi, Barcelona i Platja d’Aro, mentre que a Tarragona ningú ha gosat presentar candidatura, potser perquè la proximitat amb Reus i la CORI augmenta les possibilitats de ridícul que comentàvem abans.