Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Uns 410.000 vehicles es mobilitzaran entre dijous nit i divendres matí

Són pocs dies però molt necessaris perquè el Nadal ja queda lluny i encara falta molt per a les vacances d'estiu. Així doncs, els catalans aprofitem bé la Setmana Santa i, des del mateix dijous a la tarda fins avui a les tres de la tarda es calcula que més de 400.000 vehicles culminaran la segona operació sortida. Portar aigua al vehicle, passar pel bany abans d'iniciar el viatge, quelcom que entretingui les criatures i armar-se de paciència, algunes de les claus per no començar les vacances amargat.

Redacció
Redacció 25/03/2016

Uns 83.000 vehicles, un 20% dels previstos pel Servei Català de Trànsit, han sortit de l'àrea metropolitana de Barcelona fins a les sis de la tarda d'aquest dijous, en el marc de la segona fase de l'operació sortida de Setmana Santa. Segons les previsions del SCT, uns 410.000 vehicles es mobilitzaran entre les tres de la tarda d'aquest dijous i les tres de la tarda de divendres.

Un dijous força tranquil

Per ara, l'única incidència destacada s'ha registrat a l'AP-7 entre Vilafranca del Penedès i Martorell en sentit sud, on un vehicle incendiat ha provocat tretze quilòmetres de cues. La circulació també s'ha alentit a l'A-2 a l'altura d'Alcoletge (Segrià), en sentit Saragossa, on s'han registrat dos quilòmetres d'aturades. A més, els vehicles també s'han aturat a la GI-600 a l'altura de Blanes per anar cap a la costa, on s'han registrat dos quilòmetres de cues.