Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Uns 4.000 aficionats es desplaçaran dissabte a Wembley per animar els Catalans Dragons

Al voltant de 4.000 aficionats acompanyaran l’equip de la Catalunya del nord Catalans Dragons, de rugbi XIII, a la final de la Carnegie Cup, que disputaran aquest dissabte a l’estadi de Wembley, de Londres, davant el local Saint Helens de Merseyside. El president del club, Bernat Guasch, així ho ha confirmat en la roda de premsa prèvia al matx que s’ha celebrat aquest dimecres a Barcelona. A part, també ha confirmat que hi assistirà, entre d’altres, la secretària general de l’Esport, Anna Pruna. Els seguidors dels Catalans hi acudiran amb autobusos o vehicles particulars des de Perpinyà, Girona, Barcelona o les ciutats franceses de Montpeller i Carcassona.

Redacció
Redacció 23/08/2007

Respecte al càntic que sonarà a l’inici del partit dels Catalans Dragons i en cas de victòria catalana, tant el president com el vicepresident de l’entitat, Llibert López, han reiterat que aquest serà ‘Els Segadors’, ‘perquè és l’himne de l’equip’, ha subratllat Guasch. A més, ha continuat el mandatari, ‘per part anglesa no hi ha problemes’.

Els Catalans Dragons són un equip nou en l’esport del rugbi XIII, ja que participen en la ‘Superleague’ des de l’any 2006. En aquesta temporada van acabar últims i enguany, ocupen la desena plaça i han estat la revelació a l’aconseguir disputar la final de la ‘Cup’.

El partit serà retransmès pel canal 33, amb la locució de Xavi Lorente.