Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Unió toca fons: no paga sous des de fa dos mesos

Des que Unió ja no toca poder que no és viable econòmicament i fa aigües per tot arreu. Si per una banda, CDC li reclama el pagament d'un deute que la formació democristiana no pot assumir, ara ha transcendit que les 21 persones en plantilla no cobren el seu sou fa dos mesos i la direcció del partit els ha comunicat que desconeix quan podran fer-ho. Des de les altes esferes de la formació els han dit que no es podrà pagar fins que el partit vengui la seu del carrer Nàpols de Barcelona, ​​mentre s'està reunint amb bancs per negociar una quitança del deute.

Redacció
Redacció 03/06/2016
Els treballadors consultats han lamentat que els dirigents han “desaparegut” de la seu, amb l'excepció del secretari general, Ramon Espadaler, i asseguren que no els ha ofert cap ajuda per esquivar l'impagament dels dos mesos. El Tribunal de Comptes va haver d'acceptar que un partit polític entrés en preconcurs de creditors perquè mai abans havia passat, creant un precedent.
 
Fonts del partit han assegurat que el retard en les nòmines és causat pel preconcurs, però asseguren que tenen el “compromís” d'abonar-les.