Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Unidos Podemos, plagi a l’espanyola de la “revolta del somriures”

Unidos Podemos ha presentat avui el lema de la campanya cara les eleccions del 26-J, la coalició sembla haver-se inspirat en la idea de la revolta dels somrius i ha triat “El somriure d'un país” com a lema. El logo de la campanya, que comença el proper 9 de juny, serà  un cor plurinacional, amb una meitat multicolor.  Durant la presentació Iglesias ha explicat que el lema “El somriure d'un país” i el cor representen l'alegria i el desig de canvi davant “l'amargura” que han portat els que han governat fins ara”, i ha assegurat que aquesta campanya electoral serà “històrica” perquè els ciutadans tenen la possibilitat de triar “un futur millor”.

Redacció
Redacció 02/06/2016

El “sorpasso” passa per arrabassar vots a la conca mediterrània
 
Podem centra la seva expectativa de “sorpasso” a la conca mediterrània perquè, segons Iglesias, aquests territoris són un dels motors polítics del canvi i un possible model de desenvolupament diferent i ha posat com exemple el Corredor Mediterrani “que permetrà a Espanya competir en valor afegit, talent i innovació i recerca”.

Per aquest motiu, Iglesias  farà parada deu dels quinze dies a capitals de territoris mediterranis. Pablo Iglesias visitarà Barcelona, Almeria, Mallorca, i Alacant (a més de Madrid i Vitòria).

La coalició preveu que Pablo Iglesias faci un únic míting de campanya a Barcelona el dissabte 11 de juny al costat del coordinador general d'IU, Alberto Garzón, d’Íñigo Errejón,  del cap de files d'En Comú Podem, Xavier Domènech i de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Íñigo Errejón també visitarà Barcelona el dimecres 22 de juny. 

Iglesias es cura en salut: “Unes eleccions les guanya qui té més vots”
 
Iglesias ha advertit que Podemos considerarà que la victòria a les eleccions del 26-J s'ha de mesurar en vots. “Unes eleccions les guanya qui té mes vots i dir el contrari implicaria dir que els vots d'un territori valen més que els d'un altre, i  això va en contra de l'esperit de la democràcia”, ha dit.