Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Prop de 100.000 persones visitaran els nou cementiris de Barcelona per Tots Sants

Cementiris de Barcelona té prevista una assistència de 85.000 persones per Tots Sants en els nou cementiris que hi ha a la ciutat, Montjuïc, Poblenou, Sant Andreu, Horta, Sant Gervasi, Les Corts, Sants, Collserola i Sarrià.

Aquesta previsió feta pels gestors dels recintes funeràris de la ciutat és lleugerament superior a la de l’any passat, quan Tots Sants era en mig d’un pont de quatre dies, però està condicionada a les previsions meteorològiques de fred i pluja del aquest cap de setmana, segons Cementiris de Barcelona. TMB recomana la utilització dels transports públics de metro i autobusos per desplaçar-se.

Redacció
Redacció 01/11/2008

A més, també s’han ampliat els accessos al Cementiri de Montjuïc amb transport públic reforçant la línia 21 (Paral·lel – Prat) pels dies 1 i 2 de novembre, i de la línia 107, que fa un recorregut interior pel cementiri del 23 d’octubre al 2 de novembre. També s’ha posat a disposició del públic un autobús llançadora (el 971), de Plaça Espanya a la Porta de Sant Lluís, (els dies 26 d’octubre, 1 i 2 de novembre). Pel que fa a l’accés amb transport públic al Cementiri de Collserola, hi ha un servei especial de la línia 102 (plaça Eivissa), del 18 d’octubre al 2 de novembre, i de les línies 103 (Montcada i Reixac) i 104 (Fabra i Puig), que, a més del seu recorregut habitual de cap de setmana, oferiran servei especial del 25 d’octubre al 2 de novembre.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana la utilització dels transports públics de metro i autobusos per desplaçar-se, i per això s’han reforçat les línies, adaptant-se a la demanda, a més de posar els autobusos llançadora. Per tal d’informar d’aquestes alternatives i recomanacions, TMB fa una campanya de comunicació que inclou l’edició de fullets informatius i un reforç en la senyalització discrecional de la zona de la llançadora i de les línies regulars que porten als cementiris.