Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Unes 1.400 persones reclamen a Barcelona que la crisi ‘la paguin els rics’

Unes 1.400 persones –segons ha informat la Guàrdia Urbana de Barcelona- han participat aquest dissabte a la tarda en un concentració que forma part de la campanya ‘Que la crisi la paguin els rics’ i que coincideix amb la reunió del G-20 a Washington. Diversos moviments socials i sindicals han volgut dir la seva en un acte que és el preludi d’una gran manifestació, que tindrà lloc el pròxim 29 de novembre i que recorrerà el centre de Barcelona fins arribar a la plaça de Sant Jaume.

L’acció ha servit també per mostrar el rebuig general sobre l’aplicació de la Directiva de les 65 hores setmanals, i ha comptat amb convocatòries paral·leles a diverses localitats dels Països Catalans.

Redacció
Redacció 17/11/2008

L’acció a Barcelona ha acabat amb una manifestació improvisada, que ha vorejat la plaça de Catalunya, passant per la ronda Universitat, carrer Balmes, carrer Pelai i que ha finalitzat al Banc d’Espanya, on un grup ha llençat fems a l’entrada. La marxa ha obligat a tallar durant una estona el trànsit que circulava per la zona.