Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Una quarantena de persones es manifesta contra la monarquia davant de la Fira Liber de Barcelona

Unes quaranta persones s’han manifestat aquest dimarts a la tarda contra la monarquia a la porta de la Fira Liber, que se celebra al recinte de Fires i Congressos de Barcelona. Els manifestants expressen així el seu rebuig, ja que la inauguració l’han fet els Prínceps d’Astúries. Un dispositiu dels Mossos d’Esquadra ha controlat l’accés a la Fira, i els manifestants han desplegat una pancarta on s’indicava ‘La Fira del Llibre també es antimonàrquica’, a la vegada que s’han llançat proclames contra el Rei i la Reina.

Redacció
Redacció 03/10/2007

Els manifestants han començat a llençar proclames contra la monarquia a les portes de la Fira Liber que se celebra a Montjuïc, tot i que després d’uns deu minuts d’estar davant dels Mossos d’Esquadra i els nombrosos mitjans de comunicació presents, han decidit plegar la pancarta i marxar cap a la plaça d’Espanya.

Aquesta situació ha estat una maniobra de distracció ja que uns minuts després quan els agents s’havien dispersat i els mitjans de comunicació començaven a guardar les càmeres, els manifestants han pujat cridant per l’avinguda Maria Cristina tallant el trànsit, fins que un cordó dels Mossos d’Esquadra els ha tornat a impedir el pas.

Els manifestants han estat fent proclames a favor de la independència i contra la monarquia i els borbons fins que prop de les vuit del vespre han recollit la pancarta i han marxat de forma definitiva.