Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Una empresa catalana posarà les butaques de la Casa Blanca

Ser els millors en el teu camp et porta a rebre encàrrecs d’arreu del món. L’empresa Figueras, especialistes en butaques de cinemes i conferències, ha guanyat el concurs per posar el centenar de butaques a la nova sala de premsa de la Casa Blanca, la residència del president dels Estats Units. Les butaques guanyadores compten amb tecnologia punta, amb un disseny antifoc i han estat escollides pel disseny i la qualitat dels materials.

Redacció
Redacció 06/07/2007

L’empresa Figueras, de la família de José Figueras Mitjans, compta amb una planta de 130 treballadors a Lliçà d’Amunt (Vallès Oriental) i desenvolupen butaques que exporten a França, Alemanya, Portugal, la Xina, els Estats Units o Singapur. És una de les multinacionals catalanes que ha descartat la deslocalització en base a apostar pel disseny i la innovació.

Malgrat la catalanitat de l’empresa, el web de Figueras no permet escollir el nostre idioma, la llengua que, de fet, parla la majoria de la plantilla de l’empresa. Per llogar-hi cadires, i mai més ben dit!