Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Una dona mata les seves dues filles i després se suïcida a Caldes de Malavella

Una dona ha matat les seves dues filles de 4 i 9 anys i després s’ha suïcidat a Caldes de Malavella. La dona havia quedat vídua durant aquest any, després que el seu marit morís en un accident de trànsit. Els Mossos d’Esquadra han trobat el cos de les dues nenes sense vida i la mare en estat crític a casa seva, durant la nit d’aquest dissabte. La mare va morir poc després. El cas es troba sota secret de sumari per ordre judicial i els agents dels mossos investiguen els fets. La família feia alguns anys que vivia a la població, concretament en una urbanització de la vila. L’alcalde de Caldes de Malavella, Joan Colomer, ha lamentat els fets i ha explicat que l’Ajuntament farà un ple extraordinari per elaborar un comunicat sobre aquest trist succés.

Redacció
Redacció 24/12/2007

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís de diversos veïns de la urbanització Turist Club, de Caldes de Malavella que els alertaven que feia uns dos dies que no sabien res d’una veïna que vivia amb les seves dues filles.

Després d’aconseguir l’autorització per entrar al domicili, aquest dissabte al voltant de les nou del vespre, van trobar una de les filles de 4 anys morta, estirada en un llit en una de les habitacions. A continuació, en una altra habitació, els agents van trobar morta l’altra filla de 9 anys també estirada sobre un llit.

Els agents van trobar també la mare, una dona de 42 anys, que també es trobava estirada damunt d’un llit, en un estat de semi inconsciència. Els serveis mèdics d’urgència van intentar reanimar-la, però no va ser possible salvar-li la vida i també va morir.

Els cossos de les nenes i de la mare no presenten signes externs de violència. Malgrat tot, els mossos s’han fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies del cas. De moment, la principal hipòtesi seria que la mare hagués mort les dues menors i després s’hagués suïcidat.

Aquest és el segon cop en pocs mesos que una mare acaba amb la vida dels seus fills a les comarques gironines. El passat 19 de setembre, una dona del barri gironí de Can Gibert del Pla, Rosa Maria C., va degollar la seva filla de 6 anys i després va intentar suïcidar-se. Els fets van tenir lloc al domicili de la família, situat al carrer Finestrelles de la ciutat. La dona es troba ingressada en un mòdul psiquiàtric de la presó de Can Brians.