Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Una dona cobrarà de l’Ajuntament 12.678 euros per haver caigut al carrer

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha estimat un recurs d’una dona de Sabadell que denunciava a l’Ajuntament, ja que mentre passejava pels carrers de la ciutat vallesana va anar per terra i patí lesions fisiques i seqüeles posterios, a causa de posar el peu sobre una vorera en mal estat. El tribunal considera que existeix responsabilitat del consistori en aquest accident, ja que té l’obligació de mantenir en perfecte estat la via pública, i diversos informes acrediten el mal estat en què es trobava la vorera.

Redacció
Redacció 29/06/2007
Caigudes així no fan tan mal. Almenys si aconsegueixes, com ha aconseguit una veïna de Sabadell, que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) hagi estimat el seu recurs. Així el tribunal condemna a l’Ajuntament de Sabadell a indemnitzar-la amb 12.678 euros per les lesions i seqüeles que va fer-se la senyora en caure al passeig de Comerç.

La senyora, que passejava pel carrer de la mà del seu fill,  quan va posar el peu sobre la vorera, per sortejar uns cotxes que obstaculitzaven el seu pas, va cedir i es desprengueren rajoles que feren anar per terra la dona, que va patir diverses lesions i seqüeles. La sentència avala aquesta història, que succeí el 10 de setembre de 2002, i dóna la raó a la veïna de Sabadell.

El tribunal considera que existeix responsabilitat del consistori en aquest accident, ja que té l’obligació de mantenir en perfecte estat la via pública, i diversos informes acrediten el mal estat en què es trobava la vorera.