Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Una diputada de Ciudadanos barreja el feminisme amb els drets dels animals

Redacció| “Jo crec en la igualtat de les persones reals: dones, homes i éssers. Per això vam presentar el projecte de llei perquè els gossos siguin persones”. D'aquesta manera respon la diputada de 'Ciudadanos' a Canàries, Melisa Rodríguez, a una pregunta sobre si es considera feminista durant una entrevista a 'masmujeronline'. Segons ella, va afiliar-se a C's perquè “quan Albert Rivera va sortir nu a un cartell, em va sorprendre el seu discurs”.
 
 

Redacció
Redacció 16/01/2018

En un principi, la mateixa diputada va difondre via xarxes socials l'entrevista en que comparava el feminisme amb els drets dels animals, però ja ha esborrat la publicació degut a la gran quantitat de crítiques que ha despertat. Ni tan sols va guanyar-se les simpaties dels animalistes, ja que -va afirmar- “dir que sóc animalista seria posar-me una etiqueta i no m'agraden les etiquetes”. 

 
 

Pel que fa a la proposta parlamentaria a la qual es refereix, contempla que els animals es considerin “éssers vius dotats de sensibilitat” i no que els gossos “siguin considerats persones” com diu Rodríguez a l'entrevista. En aquest sentit, preguntada sobre si és antitaurina, diu que tot i que “ho respecta moltíssim” mai ha anat a veure els toros.