Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Una ”diferència de criteri” amb el Tribunal de Comptes: així s’excusa C’s per l’informe que destapa irregularitats

ACN/Redacció| El número dos de C's, Carlos Carrizosa, ha volgut excusar-se per l'informe del Tribunal de Comptes que va posar en dubte la comptabilitat del partit del 2015 -destapant diverses irregularitats- assegurant que aquest reflecteix només una “diferència de criteri” sobre quan justificar les subvencions públiques, “quan es concedeixen o quan es reben”. 

Redacció
Redacció 02/01/2018
En declaracions a La Sexta, Carrizosa ha insistit que es tracta d'una “qüestió formal” i ha asseverat que Cs és un partit “amb les mans netes” i amb uns comptes “transparents com el vidre” i publicats al seu portal web.
 
El número dos de C's ha mostrat la seva sorpresa perquè apareguin aquests informes que fan “soroll” sobre aquestes qüestions i ha assegurat que “no és la primera vegada” que passa. En aquest sentit, s'ha atrevit a dir que aquest informe “potser té alguna cosa a veure amb la por que tenen alguns partits per la pujada de Cs”. 
 
Per últim, s'ha reivindicat com a “referència” en la lluita contra la corrupció i ha explicat que el finançament de C's prové de les quotes dels afiliats, les subvencions públiques i una petita part de donacions.