Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Una agència francesa especialitzada en senderisme comercialitza un recorregut pel Montsant

Una de les agències especialitzades en senderisme més antigues i importants de França, Allibert Trekking, ha apostat pel Priorat com a nou destí als Països Catalans i ja ha publicat com a novetat en el seu catàleg un circuit pel Montsant que treurà al mercat el 2009.

El recorregut que s’ha dissenyat consta de set dies de duració i té un nivell de dificultat mig. S’inicia a Ulldemolins i acaba a la Bisbal de Falset, passant per Cornudella de Montsant, Siurana, la Morera de Montsant i la Vilella Baixa. Aquest circuit és possible gràcies als contactes previs realitzats per l’Oficina de Turisme del Priorat al Salon de Randonées de París el passat mes d’abril.

Redacció
Redacció 29/10/2008

Aquest touroperador va visitar el Priorat el passat dijous 16 d’octubre acompanyat d’un grup de periodistes, amb l’objectiu de donar a conèixer aquest nou producte turístic. Durant quatre dies els periodistes van poder fer un tastet d’algunes de les excursions que incorpora el circuit i van visitar diversos cellers, la Cartoixa d’Escaladei, així com també van gaudir d’una degustació d’olis i productes artesans del Priorat.

Els mitjans escollits per cobrir la notícia van ser les revistes Trek Magazine, Impact Medecine, Glamour i els diaris La voix du nord i Les echos. El viatge de premsa ha comptat amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Costa Daurada.