Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Un tuit antiindependentista se li gira en contra a Miquel Iceta

Gerard Sesé @gerardseseMiquel Iceta no cessa la seva activitat a Twitter ni en ple agost. Ahir va pretendre tirar un dard al conseller de la Presidència del Govern recordant unes paraules del polític d'ara fa uns mesos. De seguida, però, el comentari se li va girar en contra i els usuaris van recopilar les promeses fallides del president dels socialistes catalans. 

Redacció
Redacció 15/08/2017
Miquel Iceta aprofitava una notícia del diari de Xavier Rius per a llençar una pulla al conseller de la Presidència, Jordi Turull. El tuit retreu que el polític va prometre la independència per a les Festes de Gràcia del 2017, un fet que encara no s'ha produït. El missatge, però, lluny de triomfar, va encendre els usuaris que van començar a recordar-li totes les promeses fallides dels socialistes.
 
Amb només 20 'likes' i pocs RTs, el missatge compte amb més de 140 respostes, la gran majoria, en contra. Els usuaris recorden les promeses d'Iceta i els socialistes, com el seu suposat federalisme, fer fora Rajoy, el dret a l'autodeterminació, el 'apoyaré' de Zapatero o “nos lo hemos cepillado” de Alfonso Guerra sobre l'Estatut.