Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Un talp a Ventdelplà

Ventdelplà torna el proper 28 d’abril -amb un primer capítol que s’emetrà des del 25 per Internet- però la polèmica arriba setmanes abans de l’estrena, i amb una filtració que […]

Redacció
Redacció 21/04/2008

Ventdelplà torna el proper 28 d’abril -amb un primer capítol que s’emetrà des del 25 per Internet- però la polèmica arriba setmanes abans de l’estrena, i amb una filtració que ni a Hollywood.

Talment com sol succeir amb els discs de les grans estrelles de la música mundial, que dies abans apareixen filtrats a la xarxa, a Ventdelplà s’han trobat amb un talp que, dies abans de l’estrena, està filtrant informació confidencial sobre la nova temporada de la sèrie.

A través del bloc ‘Ventdeltalp‘, algú proper a l’equip de producció ha començat a filtrar informació i desvetllar secrets de la nova temporada, amb captures de guions del primer capítol de la sèrie i fins i tot un mail des de TV3, suposadament enviat a l’equip de la sèrie, demanant que cessin les filtracions o hi haurà acomiadaments.

La cinquena temporada de Ventdelplà torna, doncs, amb una intriga amb espies i secrets desvetllats més pròxima a la ficció televisiva que a la realitat.