Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Un suplent del Barça esdevé titular entre els herois a Les Rambles

El defensa francès del FC Barcelona, Lucas Digne, viu al centre de Barcelona, concretament a la Plaça Catalunya. La tarda de l'atropellament mortal perpetrat pels terroristes el Barça va donar descans a la plantilla i el jugador es trobava a casa. En veure des de la finestra el que va passar, no s'ho va pensar i va baixar a socórrer les víctimes. 

Redacció
Redacció 21/08/2017

Ho explicava el periodista Gerard Romero a RAC1: Lucas Digne no s'ho va pensar dues vegades i va córrer a ajudar les víctimes després de l'atemptat a Les Rambles. Va veure el caos des de la finestra i va agafar algunes ampolles d'aigua i unes quantes tovalloles. Tot i que el jugador és reticent a comentar els fets, la realitat va ser que el francès va arribar a fer torniquets quan va veure sagnar braços i cames.

La seva ajuda a les víctimes es va unir a la d'altres ciutadans anònims que van intentar socórrer com va poder els ferits. Un cop van arribar les ambulàncies i les forces policials va tornar a pujar a casa i des de la seva finestra va seguir com els ferits eren traslladats a diferents hospitals i es multiplicava el desplegament policial.