Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Un sector de la Guardia Civil no vol anar a El Prat per ajudar Catalunya

Un sindicat amb representació al consell de la Guardia Civil, la Asociación Española de Guardias Civiles (AEGC), ha emès un comunicat on critiquen que es recorri a ells per a gestionar els controls del Prat quan se'ls volia “fer fora de Catalunya”, fent referència a la manifestació de la CUP convocada per les relacions del cos de seguretat espanyol amb l'Operació Catalunya. 

Redacció
Redacció 11/08/2017
Critiques al ministeri 

L'AEGC ha criticat en un comunicat que el Ministeri de l'Interior recorri a ells per solucionar “el conflicte privat” entre els treballadors d'Eulen amb la seva empresa i AENA a l'aeroport de Barcelona i que ho hagin de fer quan “fa uns dies” se'ls volia “fer fora de Catalunya”.

 
Rabieta nacionalista

En un comunicat, l'AEGC al·ludeix a la concentració convocada per la CUP el passat 31 de juliol davant la caserna de la Guàrdia Civil del barri de Gràcia de Barcelona per la col·laboració de la Guàrdia Civil a la repressió de la lluita democràtica de Catalunya per realitzar un referèndum.

 
“No podem evitar recordar que ara recorren a la nostra eficàcia, però que som els mateixos als quals fa uns dies ens volien fer fora de Catalunya”, exposa l'associació de guàrdies civils. A més, aprofiten per denunciar que el seu sou és “molt per inferior al dels mossos”.