Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Un regidor del PSC de Malgrat de Mar desacredita Dante Fachin per ser argentí

Gerard Sesé @gerardsese | El dirigent polític defenestrat per Podemos, Albano Dante Fachin, que ha demostrat ser dels pocs dins del moviment dels comuns amb una coherència intacta i de conviccions no canviants, ha denunciat al seu perfil de Twitter que un regidor del PSC a Malgrat de Mar, Albert Romero, li ha fet un comentari xenòfob.

Redacció
Redacció 14/01/2018
Albando Dante Fachin ha tornat a tirar d'ironia per a denunciar que un regidor del PSC a Malgrat de Mar, Alberto Romero, li ha escrit directament a Twitter amb un discurs amb un rerefons clarament xenòfob. El socialista, amb un baix to i un baix nivell preocupants per a un servidor públic, li ha escrit: “Tiene cojones que un inmigrante como tú venga aquí a dar lecciones de país”.
 
El polític excomú, ha contestat: “La cosa deu haver anat així a l'executiva del PSC de Malgrat de Mar: – Escolta: i al xenòfob on el posem? – Posa'l a portar les xarxes, segur que ningú ho nota.”
 
El pitjor de tot, però, ha estat la resposta que li ha fet Albert Romero, carregada d'erros ortogràfics i que encara deixa més malament al regidor del PSC de la ciutat del Maresme.