Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Un pet va desencadenar un tiroteig a València

Un pet, imaginem que devia ser fortament flatulent i nauseabund, va desencadenar un tiroteig a Xenillet de Torrent (València).   La baralla es va produir entre dos clans rivals ara […]

Redacció
Redacció 12/03/2016
Un pet, imaginem que devia ser fortament flatulent i nauseabund, va desencadenar un tiroteig a Xenillet de Torrent (València).
 
La baralla es va produir entre dos clans rivals ara fa un parell de setmanes. Tot va començar per una primera flatulència, que segons les informacions, va desencadenar una discussió que va acabar en un tiroteig amb tres ferits i quatre detinguts. Les dues famílies enfrontades ja havien mantingut diversos incidents temps enrere.
 
A veure qui se'l tria més fort
 
Segons informa el diari valencià Información, pel que sembla, un membre d'una família se li va escapar una flatulència que va ser corresposta per un altre del clan rival. A partir d'aquí de l'esclat anal van passar a l'esclat de revòlvers.
 
Finalment, els agents del Cos Nacional de Policia van haver d'intervenir per evitar que el succés anés a més, i van acabar detenint a tres persones, mentre que quatre van resultar ferides.