Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Un periodista de la Directa revela quina podria ser la veritable raó del veto de la CUP

El periodista del setmanari la Directa, mitjà afí als postulat anticapitalistes de la CUP i els comuns, ha posat al descobert en un tuit el xantatge de la CUP a Junts pel Sí i ha aportat llum a quin podria ser el veritable motiu pel qual els anticapitalistes han decidit votat mantenir l'esmena a la totalitat als pressupostos de la Generalitat. Albert Martínez, que resulta ser un pseudònim de Jesús Rodríguez, és prou clar del tarannà que gasten alguns anticapitalistes.

Redacció
Redacció 09/06/2016

Jesús Rodríguez, alies a les xarxes com Albert Martínez, que va ser notícia fa uns dies després de denunciar les agressions dels Mossos durant una de les nits d'aldarulls a Gràcia que li van provocar una ferida a la mà,  ha afirmat a través del seu compte de Twitter que si Junts Pel sí hagués decidit fer fora els Mossos homicides del cas Benítez, potser no seria tan difícil aprovar els pressupostos.

Si @JuntsPelSi hagués decidit fer fora de @mossoscat els 8 homicides cas Benítez potser no seria tan difícil aprovar pressupostos. #NouPaís


Ciutat Morta no va influir en l'aprovació dels pressupostos a Barcelona

Jesús Rodríguez s'oblida que fa poc més d'un mes la CUP de Barcelona va aprovar els pressupostos amb Barcelona en Comú, on hi ha ICV i ara també el PSC. Dos dels partits que governaven quan van tenir els fets del 4F, quan uns policies locals van ser ferits durant una festa okupa i després alguns dels manifestants, alguns dels quals no estaven ni a la festa, van ser condemnats, empresonats i torturats.