Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Un parell de tuits demostren el cacau mental a Ciudadanos

El doble discurs de Ciuadadanos un altre cop al descobert i aquest cop amb un parell de tuits. La premissa és clara i coneguda, tot i que aquesta vegada és fàcil posar-la al descobert: criticar tot allò amb aires sobiranistes (catalanes, basques o gallegues) i aplaudir i elogiar tot allò que tingui tuf a espanyol.

Redacció
Redacció 25/04/2016
Tal com posa al descobert el perfil de Twitter de Súmate, Inés Arrimades ha volgut xulejar a Twitter amb el seu vestit folklore andalús. Ahir diumenge, durant la seva visita a la Fèria d'Abril, Arrimadas tenia clar que era un bon moment per a aconseguir adeptes. Així doncs, es va vestir de sevillana tota contenta. El tuit acompanyava la imatge amb el següent text: “Disfrutando de la Feria de Abril de Barcelona en la carpa de Ciudadanos”.
 
Aquí el cacau mental de Ciuadadanos quan parlem d'una cosa 'espanyola' o una d'independentista. Jordi Cañas transpirava de manera exagerada en veure a Otegi rebut com un heroi al Velòdrom d'Anoeta just en sortir de la presó. En aquell moment, la posada en escena era “el atavismo folklórico nacionalista es uno de sus signos más típicos, frikis, e inquietantes. Todo muy moderno.”