Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Un pare irromp amb un martell una classe i agredeix a un company del seu fill

|

- Publicitat -

Segons han explicat els Mossos d’Esquadra, el pare es va adreçar dimarts al matí a l’institut Lacetània i va parlar amb el professorat per saber què havia passat amb el seu fill. Aleshores una professora va parlar amb els dos menors per mirar de posar solució al conflicte. Hores més tard, durant l’hora del pati i un altre cop a fora de les instal·lacions de l’institut, els joves van discutir de nou.

Tot seguit, un dels alumnes va avisar el seu pare del que havia passat durant l’hora del pati, i aquest es va dirigir un altre cop cap al centre docent. Els Mossos han explicat que el pare del menor va arribar molt alterat i amb un martell embolicat amb una bossa de plàstic. Per aquest motiu es van tancar les portes d’entrada al centre i l’home va colpejar el vidre diversos cops fins que va aconseguir trencar-lo.

Publicitat

L’agressor va entrar a l’aula i es va dirigir cap a l’alumne que s’havia barallat amb el seu fill i li va donar un cop de martell al cap. Professors i alumnes van intentar aturar l’acció de l’home i protegir de l’agressió el seu company. Tot seguit, els Mossos d’Esquadra van entrar a l’aula i van detenir l’agressor.

El jove es recupera de les ferides de poca gravetat i aquest dimecres ja va anar a l’institut. Per la seva banda, el presumpte agressor, Faustino S. M., un veí de Sant Salvador de Guardiola, va passar aquest dimecres a disposició judicial del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 6 de Manresa ahir i va quedar en llibertat sense fiança.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut