Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Un nou centre ocupacional per millorar la qualitat dels productes de la Cooperativa La Fageda

La cooperativa de Santa Pau La Fageda inaugurarà la setmana vinent un nou centre ocupacional per millorar la qualitat dels seus productes. Aquest any 2007 La Fageda celebra el 25è aniversari de la seva fundació. Demà divendres, coincidint amb l’Assemblea General de la societat, la cooperativa ha organitzat una gran festa oberta a tothom, que comptarà amb la presència del President de la Generalitat, José Montilla.

Redacció
Redacció 23/06/2007

La cooperativa de Santa Pau La Fageda té un marcat to social ja que treballa per a la integració sociolaboral de les persones de la comarca de la Garrotxa que pateixen alguna discapacitat psíquica o trastorns mentals severs, ara dipositarà esforços per a millorar el seu servei. El nou espai donarà cabuda a les mateixes persones i a més Cristóbal Colón, el seu president i fundador, ha explicat que millorarà la qualitat de les tasques que realitzem i dels productes que fan.

Aquest any 2007 La Fageda celebra el 25è aniversari de la seva fundació. Demà divendres, coincidint amb l’Assemblea General de la societat, la cooperativa ha organitzat una gran festa oberta a tothom, que comptarà amb la presència del President de la Generalitat, José Montilla.