Dijous, 24 d'Octubre de 2019 - Edició 455
La República

La nova Societat Civil Catalana: un militant del PSC, vicepresident i un president a l’estil Torrente

La junta directiva de Societat Civil Catalana (SCC) ha acordat la remodelació del càrrecs de l’entitat. Així, el fins ara president Rafael Arenas serà substituït per Mariano Gomà. Les tres vicepresidències seran ocupades per José Domingo, exdiputat al Parlament per Ciudadanos, Alex Ramos i Miriam Tey. El secretari serà Manuel Miró i el tresorer Ferran Brunet. Rafael Arenas, Montserrat Baras, Sixto Cadenas, Joaquim Coll, Isabel Fernández, Juan Mellen, Francesc Moreno i Nuria Plaza seran els vocals. Mariano Gomà (Barcelona, 1952) és arquitecte, escriptor i exprofessor de la Universitat Politècnica de Torí en cursos de postgrau.

Redacció
Redacció 26/10/2016

Alex Ramos, militant actiu del PSC

El nou vicepresident de SCC, Alex Ramos (Burgos, 1959), és metge especialista en medicina preventiva i salut pública, director del Centre d’Estudis del Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) i director editorial d’Els Quaderns de la Bona Praxi. Ha col·laborat amb revistes de formació mèdica nacionals i internacionals. És militant actiu del PSC-PSOE, i dins del partit, és responsable de l’agrupació socialista de salut de Barcelona.
Segueix l'ombra de Ciudadanos

José Domingo, ara vicepresident de SCC, va ser diputat al Parlament de Catalunya en la VIII legislatura per Ciudadanos. L'octubre de 2013 va ser un dels organitzadors de la concentració “Som Catalunya, Somos España”. Membre vinculat a Societat Civil Catalana, fou fundador d'una altra plataforma unionista denominada Espanya i Catalans. Ha col·laborat en tertúlies de diversos mitjans, com El matí de Catalunya Ràdio.

Un president a l'estil Torrente

El perfil de Mariano Gomà només tenia 32 tuits fets. Dels quals, segons explica el perfil Kim Aulet, alguns són al més pur estil Torrente. El primer dóna el seu mòbil personal a una noia atractiva (Ona Carbonell, nadadora) i li demana que li enviï un Whatsapp. Un altre titlla de “lletja” a Anna Gabriel de la CUP.

 

Relacionats