Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Un milió d’espectadors van veure ‘Rubianes Solamente’ per TV3

L’afecte que el poble català sent cap al desaparegut còmic Pepe Rubianes s’ha fet de nou evident amb els índexs d’audiència assolits durant la retransmissió del seu monòleg ‘Rubianes solamente’ oferida per TV3. Quasi un milió d’espectadors van convertir l’espai en el més vist del dia a Catalunya. La imatge de l’entranyable Rubianes va aconseguir una quota de pantalla del 30% i una audiència mitjana de 985.000 espectadors, amb puntes que van arribar als 1.193.000 espectadors. A Internet, l’emissora pública catalana ha preparat un especial on s’hi troben intervencions del popular humorista, així com diverses parts de l”Entrevista del mil·leni’, una antològica entrevista de 9 hores que va fer Toni Soler a l’actor el 2 de març del 1999.

Redacció
Redacció 05/03/2009

TV3 ja va dedicar a l’actor l’edició íntegra d”El Club’ de dilluns passat, seguida de l’emissió dels monòlegs ‘Ño’ i ‘Pai Pai’, que van arribar als 400.000 espectadors amb una quota del 21.3%.

José Rubianes Alegret, més conegut com Pepe Rubianes va néixer a Vilagarcía de Arousa el 2 de setembre del 1947. La seva carrera artística estava especialitzada en mims, monòleg i comèdia i sempre va destacar per la seva ironia, el seu àcid sentit de l’humor i la seva incontenible xerrameca, farcida de moltes paraulotes.

Rubianes va morir als 61 anys aquest diumenge a Barcelona a causa del càncer de pulmó que el va obligar a deixar els escenaris l’abril de l’any passat.