Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Un madridista a Puigdemont: “Ahora vienes a Madrid? Ojalá te pongan una bomba”

El President de Catalunya, Carles Puigdemont, ha publicat un tuit on explica que finalment sí que viatjarà a Madrid després que s'hagi aixecat la prohibició d'entrar estelades al camp Vicente Calderón de Madrid per la final de la Copa d'aquest diumenge. De seguida ha començat a rebre tot tipus d'improperis i insults per part d'espanyols que rabien per la decisió del jutge.

Redacció
Redacció 20/05/2016
Puigdemont demana una dimissió
 
Pocs minuts després de conèixer la notícia de l'aixecament de la prohibició de les estelades al Vicente Calderón, Carles Puigdemont ha escrit el següent text: “Aniré a Madrid, content que la justícia hagi aturat una decisió antidemocràtica. Calen una dimissió i algunes rectificacions. Urgents.”
 
“Hijo de puta”, “rata”, “payaso”… Espanya bull d'odi
 
El que ha aconseguit el govern espanyol amb el seu intent frustrat de prohibició d'estelades ha estat generar més confrontació i odi a la Meseta. De fet, una prova d'això són les desenes i desenes de respostes via Twitter que ha rebut. Alguns de molt forts i totalment fora de lloc, que denoten ràbia, odi i profunda animadversió cap als catalans i Catalunya.
 
A la foto adjunta a la notícia teniu recollits alguns dels improperis destinats al President de Catalunya que, segurament, quedaran impunes.