Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Un humorista ‘caspós’, cap de llista de Ciudadanos a Cantàbria

Albert Rivera ha prioritzat una cara coneguda a algú amb reconeguda solvència o aptituds per la política com a cap de llista de Ciudadanos a Cantàbria. Si bé en aquesta circumscripció el 20D va posar un metge que havia estat assessor a la conselleria de Sanitat de Madrid, ara opta per un humorista de l’Espanya profunda habitual del ‘Club de la Comedia’, Félix Álvarez, o ‘Felisuco’, el seu malnom. 

Redacció
Redacció 14/05/2016

Exvotant d'UPyD

El personatge ja fa anys que fa comentaris sobre política a les xarxes socials, però fins fa pocs mesos estava entregat a UPyD. De fet, ell mateix reconeixia que havia votat Rosa Díez en les eleccions espanyoles de 2011. En aquella campanya electoral, instava a Twitter a llegir un article de Mario Vargas Llosa on donava raons per votar el partit magenta. Entre els arguments, que seria “l’aliat ideal pel PP, aporta aire fresc i combat el nacionalisme”.

“Ni UPyD ni Ciudadanos són dreta”

Des de fa mesos, defensa Ciudadanos, però està en dubte el seu coneixement real del partit ja que també a la mateixa xarxa de micromissatgeria, el setembre de 2014 va afirmar que “ni UPyD ni Ciudadanos són dreta”. Felisuco serà, amb tota probabilitat, diputat en la nova legislatura, però no ha dit si complirà els pensaments que, irònicament, va confessar en una piulada de març de 2011: “Estoy pensando en meterme en política, y una vez dentro inmolarme. Y convertirme en un mártir, hoy miércolis”.