Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Un estudiant de la UAB començarà dilluns una vaga de fam

Un estudiant de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Tomàs Sayes, iniciarà el pròxim dilluns una vaga de fam per ‘fer recapacitar les autoritats’ sobre el moviment contrari a Bolonya, segons ha avançat a l’ACN un dels portaveus dels estudiants, Arnau Mallol. Encara que s’estan acabant de perfilar les condicions d’aquesta nova protesta contra la reforma universitària, l’alumne que farà l’acció, que no és cap dels sis expulsats ni de la vintena d’amonestats, farà la protesta a l’edifici d’estudiants de la universitat, a tocar de la plaça Cívica de la UAB, acompanyat en tot moment d’altres alumnes, que li donaran suport, i d’un metge, que passarà cada dos dies per comprovar el seu estat de salut. La vaga de fam es podrà seguir per Internet.

Redacció
Redacció 19/02/2009

Continuen les mobilitzacions

Aquest dijous hi ha convocada una concentració en contra del rector de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Josep Joan Moreso en relació al desallotjament del campus de Comunicació la nit abans de la inauguració de les instal·lacions. 

D’altra banda, Estudiants pel Referèndum, ha informat que organitzen referèndums consultius sobre el Procés de Bolonya a les diferents universitats de l’àrea metropolitana de Barcelona. El proper 24 de febrer es convoca els estudiants de la UPF a respondre la pregunta ‘S’ha de congelar l’aplicació de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior i iniciar un procés de debat sobre el futur de la Universitat Pública?’. El referèndum també es farà el dia 26 a la Universitat de Barcelona (UB) i el cinc de març a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Els estudiants de les Illes Balears també han anunciat que es manifestaran el proper dotze de març i convocaran un referèndum per al dia 25.