Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Un descarrilament d’un tren entre Nules i Moncofar fa tallar la circulació de trens de llarga distància de Barcelona a València

Un tren de mercaderies ha descarrilat aquest divendres a tres quarts de set del matí entre Nules i Moncofar, a Castelló, segons han informat des d’Adif. Per la seva banda Renfe ha informat que l’accident ha fet tallar la circulació de trens de llarga distància que circulen pel corredor mediterrani entre Barcelona a València. No hi ha cap ferit de gravetat però la circulació ha quedat interrompuda en els dos sentits de la marxa i hores d’ara es cobreix el trajecte entre Castelló i València per carretera. Segons Renfe uns deu trens en cada sentit han quedat afectats i no ha cap previsió de restabliment del servei.

Redacció
Redacció 24/10/2008

Un tren que viatjava entre Nules i Moncofar, per causes que encara es desconeixen, ha patit un espectacular descarrilament. Aquest accident que no ha provocat ferits greus, sembla ser que el conductor ha estat ingressat però sense més conseqüències, ha provocat el tall immediat de totes les línies d’alta velocitat que uneixen Barcelona amb València.

El tren, carregat de rajoles, ha sortit de la via aquest matí a primera hora. Segons Renfe uns deu trens en cada sentit han quedat afectats i no ha cap previsió de restabliment del servei.