Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Un diari unionista assegura que la policia francesa i espanyola pacten una detenció de Puigdemont

Redacció | El Ministerio del Interior demanarà una euroordre i la detenció de Carles Puigdemont si apareix en un acte a Montpeller (França) amb la marxa organitzada fins al Parlament plantejada per ANC i Òmnium –o per a qualsevol altre acte–. Així ho explica aquest dimarts un article de l'OKdiario.

Redacció
Redacció 09/01/2018
Tal com informa el mitjà, ja s'haurien produït converses entre el Govern francès i la cooperació és absoluta. Així, les autoritats franceses tramitarien de manera immediata l'euroordre i la culminarien amb la detenció de Puigdemont per posar-lo a disposició de la justícia espanyola.
 
Però els contactes amb França no són nous. Segons el digital, aquests van començar a produir-se quan JxCAT va plantejar que Puigdemont podria aparèixer en algun acte de campanya, justa abans de les eleccions del 21-D.

Des d'aleshores, els contactes de la policia espanyola amb la francesa són freqüents i ben vius i depenen només que es restauri l'euroordre. 

L'Instagram de Puigdemont

Aquest dimarts ha pujat a Instagram una imatge d'una carretera amb un títol “Camins”. Es tracta de la carretera C-38, a la sortida del municipi de Camprodon, a la província de Girona, a poc més de 30 kilòmetres de la frontera amb França i una via molt utilitzada pels republicans que fugien a l'exili l'any 1939. 

Camins… ⛰

Una publicación compartida de Carles Puigdemont (@carlespuigdemont) el