Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Un corrent intern de CDC s’afilia en massa a Reagrupament

|

- Publicitat -

Joan Fonollosa va crear les Conferències Democràtiques de Catalunya l’11 de Setembre d’ara fa un any amb uns objectius molt clars: marcar un fort to sobiranista dins de CDC per ajudar a aconseguir per a Catalunya un Estat independent dins de la Unió Europea, en el qual els valors que han fet gran Catalunya siguin assumits de forma natural per la majoria de la societat.

Ara, però, en un comunicat publicat al blog de Fonollosa, les Conferències Democràtiques de Catalunya exposen que en aquests moments l’eina política amb més possibilitats de futur de què disposa Catalunya per treballar en la direcció que es proposen és el Reagrupament Independentista, i per tant s’imposen la tasca de cercar-hi la mútua col·laboració.

Publicitat

Constaten que CDC ‘no ha fet cap pas apreciable en el sentit de treballar de manera efectiva per la llibertat de Catalunya’. En la mateixa línea, denuncien ‘l’actitud passiva de CDC després de la consulta democràtica celebrada per iniciativa popular a Arenys de Munt i que serà seguida per altres poblacions de tot Catalunya.’ Un altre punt de crítica i de motiu del seu exili és que manifesten la ‘decepció davant la nul·la receptivitat, i fins i tot hostilitat, mostrada per la direcció de CDC’ davant les seves propostes’.

Per acabar, volen impulsar la candidatura de Joan Fonollosa a la Junta Directiva del Reagrupament Independentista com la manera ‘més efectiva de començar a fer realitat aquesta col·laboració’.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut