Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

Un conseller del PP a Melilla retreu als pares d’un migrant mort que ”haguessin vingut abans a pel seu fill”

Redacció| “No rebré els pares del difunt perquè per a que vinguin a emportar-se un cadàver que haguessin vingut abans a pel seu fill. No ens poden donar una imatge totalment falsa, com que ha arribat a Espanya per treballar i estudiar, quan realment vivia a l'escullera i tenia problemes de drogoaddicció “. Són paraules del conseller de Benestar Social a Melilla, Daniel Ventura (PP), sobre un menor que va morir en un Centre Assistencial de la ciutat el passat 3 de gener. Ho ha explicat el diari 'Melilla Hoy'. 

 

Redacció
Redacció 11/01/2018
El popular excusa el seu menyspreu pel traspàs del menor afegint que “no pot vendre'ns la idea que ha arribat a Espanya per treballar quan vivia a l'escullera i consumia inhalants diàriament”. Segons ell, “els que estudien i treballen, estan fent-ho ja en els centres i estan portant una vida normalitzada”.

 
A més, el conseller del PP assegura que es desconeix que els que s'han presentat com a pares del menor ho siguin realment i -per això- no vol tenir cap mena de contacte amb ells. En aquest sentit, ha carregat contra l'activista José Palazón, que ajuda els centenars de menors no acompanyats que viuen al carrer a Melilla, normalment perquè han travessat la frontera amb el Marroc sense els seus progenitors. Palazón és qui ha contactat amb els pares del darrer infant traspassat mentre es trobava a càrrec de les institucions de la ciutat. 
 
“M'agradaria saber com Palazón ha aconseguit tan aviat el contacte d'aquesta família, a veure si és que ell té contacte amb pares al Marroc i per això ens estan arribant els nens d'alguna manera “, ha dit per manifestar que vol “consultar com pot succeir això amb els Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat”.