Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Un col·legi de l’Arenal, pioner en la implantació de pissarres digitals en totes les aules

|

- Publicitat -

En aquest sentit, el Borja Moll disposa d’eines educatives modernes i innovadores perquè els alumnes reconeguin i ‘siguin conscients’ de la importància de la tecnologia a la societat actual, que constitueix una ‘eina bàsica per al futur’, va assenyalar Thomas.

A través d’aquestes pissarres, tant el professor com l’alumne poden buscar a Internet material didàctic amb l’objectiu que els estudiants comprenguin millor el que s’està explicant a l’aula. Per aquest motiu, i degut a la connexió a la Xarxa des de la pròpia aula, es pot consultar material bibliogràfic, vídeos educatius, i una infinitat de material ‘molt útil per a tots’.

Publicitat

Tots els professors coincideixen a afirmar que ‘es fa més fàcil’ ensenyar els diferents conceptes requerits per al cicle educatiu, doncs al tractar-se d’‘una novetat’, els alumnes ‘no treuen ull de la pantalla’ i ‘els resultats d’una major comprensió es noten visiblement’.

Sobre aquesta qüestió, molts d’ells fan un especial èmfasi que ‘és com tenir un altre professor a l’aula’, de manera que es facilita l’explicació, i al temps l’aprenentatge de l’alumne es porta a terme d’una forma ‘més dinàmica’, de manera que aquest fixa els coneixements a través d’uns ‘recursos infinits’.

Per aquesta raó, aquest centre pot definir-se com un centre que camina cap a la cultura del coneixement, doncs ofereix una formació acadèmica molt relacionada amb el món de la tecnologia i el medi ambient ja que el centre està ubicat en una zona verda situada al centre de l’Arenal.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut