Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Un article de El País diu que Forn, Boya i els terroristes formen part del mateix exèrcit

L'escriptor i periodista madrileny Jorge Martínez Reverte ha escrit un article d'opinió escandalós a El País, que segueix en la seva deriva ultra unionista, i ha permès unes ratlles que són dignes d'una altra època. L'articulista de la Meseta, arriba a fer afirmacions tan greus com que el conseller d'interior, Joaquim Forn, la diputada de la CUP, Mireia Boya i els terroristes que han atemptat a Catalunya “formen part del mateix exèrcit”.

Redacció
Redacció 25/08/2017
El mateix exèrcit
 
Començant a parlar sobre els exiliats de la República després del cop d'estat franquista, passant per la polèmica (ja tancada i aclarida) sobre la plaça de Machado a Sabadell, Jorge Martínez Reverte acaba dient: “los niños asesinos de Ripoll, el cura madrileño, el conseller de Interior o la portavoz de la CUP forman parte del mismo ejército que levanta fronteras, que intenta hacer que solo haya una verdad frente a las muchas esquinas que la verdad tiene”.
 
Un cor d'odi
 
L'escriptor madrileny s'atreveix a titular “Verdades” el seu article on afirma “los corazones de Boya, Martín, Chacón y Forn rezuman odio. Como los de los terroristas” i quedar-se tan ample. Tant és així que la mateixa diputada al Parlament de la CUP ha respost amb aquest tuit: