Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

U2 començarà la gira mundial el 30 de juny a Barcelona

El grup irlandès U2 començarà el pròxim 30 de juny a Barcelona la gira mundial per presentar el seu nou disc, ‘No line on the horizon’, en un recorregut que han anomenat ‘U2360º’. Bono i la seva banda tocaran al Camp Nou, segons informa la seva pàgina oficial, que també anuncia una vintena de concerts més en ciutats com ara Milà, París, Berlín, Londres, Glasgow, Chicago, Boston o Nova York. El grup va sorprendre tothom fa una setmana quan va oferir quatre temes del nou àlbum des d’un terrat de Londres, de la cadena BBC, on estava promocionant el disc en diferents programes de ràdio.

Redacció
Redacció 10/03/2009

Tal com estava previst, U2, l’exitosa banda de rock irlandesa formada pel cantant i guitarrista Bono, el guitarrista i teclats The Edge, el baixista Adam Charles Clayton i el bateria Larry Mullen, Jr, començaran la gira mundial del seu dotzè disc, ‘No line on the horizon’, a la capital catalana.

Serà l’únic concert que faran a l’estat espanyol per promocionar el nou àlbum, que va sortir al carrer a finals de febrer, i ja s’ha convertit en número u de vendes al Regne Unit, Irlanda, França, Alemanya, Bèlgica, Finlàndia i Japó.