Dimarts, 5 de juliol de 2022 - Edició 1440
La República

TV3, “la nostra” o la dels “ciutadans”?

El passat diumenge, en el debat que moderava Mònica Terribas mentre s’anaven sabent els resultats de l’escrutini, Antonio Robles, de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía, va queixar-se de les poques vegades […]

Redacció 30/05/2007

El passat diumenge, en el debat que moderava Mònica Terribas mentre s’anaven sabent els resultats de l’escrutini, Antonio Robles, de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía, va queixar-se de les poques vegades que havien sortit a TV3. Concretament, Robles va arribar a afirmar que “ja era hora” que els convidessin a sortir, i va suggerir un complot judeomasònic per negar-los espai televisiu a l’emissora pública catalana. No entrarem a opinar sobre si Robles havia o no havia de ser al debat, ja que, sobre la taula, el 27 de maig no tenien cap mena de representació a cap consistori de l’Estat.

El que emprenya és constatar que Robles mentia, ja que Ciutadans ha sortit a TV3, “la nostra”, no una, sinó dues vegades durant la campanya. Dues intervencions a TV3 del partit espanyolista de nova creació, contra cap intervenció de la CUP, que va treure més regidors que Ciutadans, per exemple.

La queixa, per tant, hauria de venir de part de les Candidatures d’Unitat Popular, en tot cas.

Sort que hi ha qui fa política per canviar les condicions de vida dels catalans i hi ha qui fa política per sortir a tele i intentar arreplegar poder com sigui. Ells mateixos queden retratats.