Dimecres, 5 de maig de 2021 - Edició 1014
La República

Turull ridiculitza Coscubiela en un intercanvi de mastagots a Twitter

Batalla campal de tuits durant el dia d'avui entre el portaveu de Junts pel Sí, Jordi Turull i Joan Coscubiela, portaveu de Catalunya Sí Que Es Pot. Tot ha començat per un tuit provocatiu (com ja ens té acostumats) del comú que afirmava sentir-se sorprès en tornar de vacances i comprovar que a Catalunya ja ha començat la campanya per a unes eleccions autonòmiques.

Redacció
Redacció 18/04/2017
Joan Coscubiela ha carregat piles per seguir atacant el procés després de les vacances de Setmana Santa. Així ho ha demostrat amb el seu primer tuit, que deia el següent: “Me'n vaig uns dies a fer muntanya als Pics d'Europa i quan torno m'adono que ja ha començat la campanya electoral. Quan són les eleccions?”.
 
Una provocació més a la col·lecció del comú. Jordi Turull, però, aquest cop l'ha contestat: “T'has confós! El que ha començat és la campanya pel referèndum #unSÍgegant.Deu ser que el canvi sobtat d'alçada a cops desorienta”.
 
Com no podia ser d'una altra manera, Coscubiela no ha pogut amagar la rabieta i ha etzibat: “Volent desviar atenció del vostre vodevil, oblides que a alta muntanya no hi ha vies ràpides, fàcils i sense riscos”.
 
Llavors, el revés final que ha fet vencedor a Turull ha estat el següent: “i proposar fer un cim amb escales mecàniques, sense esforç i risc zero, és tant com renunciar-hi. I tu em parles de vodevils?”.
 
Coscubiela, com un gosset amb la cua entre cames, ja no ha contestat.