Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Turisme de Barcelona posa a la venda l’Arqueoticket, que permet visitar els cinc museus de la ciutat amb fons arqueològic

Turisme de Barcelona ha creat l’Arqueoticket, l’entrada combinada que dóna accés als cinc museus de la ciutat amb fons arqueològic. El consorci posa a la venda aquest multitiquet a un preu de 17 euros (les cinc entrades per separat costen 24,5 euros). L’Arqueoticket té validesa fins al 31 de desembre de l’any de la seva adquisició, fet que permet espaiar les visites durant diversos mesos. El nou producte de Turisme de Barcelona, que pretén popularitzar l’arqueologia, es capbussa en l’origen dels nostres hàbits quotidians, a la vegada que permet viatjar al passat de diverses civilitzacions per entendre el present.

Redacció
Redacció 17/12/2007

L’Arqueoticket dóna accés a cinc museus: el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu Barbier-Mueller d’Art Precolombí, el Museu Egipci de Barcelona, el Museu d’Història de la Ciutat de Barcelona i el Museu Marítim de Barcelona.

Turisme de Barcelona és l’organisme responsable de la promoció turística de la capital catalana. Gestiona una llarga relació de serveis turístics, pensats per a facilitar la visita a la ciutat: Barcelona Bus Turístic, Barcelona Card, Barcelona Walks, Barcelona Mar, Barcelona Bici, Barcelona Golf, Barcelona Scooter, Catalunya Bus Turístic i Mirador de Colom.

L’Arqueoticket es comercialitza a les oficines d’informació de Turisme de Barcelona, al web i a les taquilles dels mateixos museus.