Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Trucades que no demanem

A qui no li ha passat alguna vegada de rebre aquella trucada al mòbil que hi diu: ‘número privat’ i una noia sud-americana ha començat a parlar sense parar explicant […]

Redacció
Redacció 30/01/2009

A qui no li ha passat alguna vegada de rebre aquella trucada al mòbil que hi diu: ‘número privat’ i una noia sud-americana ha començat a parlar sense parar explicant que és d’una companyia de telefonia mòbil que t’ofereix l’oro i el moro i les millors condicions perquè la teva factura sigui molt inferior a la que pagues ara? A qui no?

De totes maneres, el que ens explica és el que intuïm que diu perquè la verborrea és intel·ligible. Tot és encara més complicat quan, nosaltres, de forma educada demanem que ens atenguin en català. Normlament les reaccions són diverses i cap la que hauria de ser.

Però el següent cas que ara us presentem és un extrem del que pot arribar a passar i que fa tremolar tot el cos. No hem volgut que passi desapercebut. De fet, es tracta d’un cas denunciat al programa dels Matins a TV3. Una parella explica els insults i les barbaritats que un empleat de l’empresa ya.com els hi etziba quan aquests demanen si poden ser atesos en català.

No us ho perdeu.