Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Troben un mort i tres ferits greus en una masia aïllada a Vilanova d’Escornalbou

La Guàrdia Civil i tècnics sanitaris van trobar aquest dilluns a la nit una persona morta i tres més en estat greu en una masia aïllada a Vilanova d’Escornalbou (Baix Camp), segons han informat els Bombers de la Generalitat que van treballar amb una dotació ajudant en les tasques de rescat ja que l’accés a la masia era difícil.

La troballa la van fer minuts després de les onze de la nit. La masia està situada a l’alçada del quilòmetre 8,5 de la carretera T-322. Segons els Bombers de la Generalitat les primeres hipòtesis apunten que podria tractar-se d’una intoxicació, alimentària o per monòxid de carboni. De moment no s’han facilitat les identitats de les quatre víctimes que no presenten signes de violència.

Redacció
Redacció 21/10/2008

La persona trobada morta en una masia de Vilanova d’Escornalbou era un home de 68 anys, Marino Q. F., segons la Guàrdia Civil. Les altres persones trobades en estat greu són José Luis R. P., veí de Reus de 58 anys, traslladat a Barcelona, Rosa Maria C. O. de 54 anys i veïna de Reus i Rafaela J. H., de 68 anys i veïna de Reus que probablament era parella de la víctima mortal. Totes dues han estat evacuades a Tarragona i Reus. La hipòtesi amb què treballa la Guàrdia Civil és que es tracta d’una intoxicació, tot i que no han precisat de quina naturalesa, ja que no s’ha trobat cap indici criminal a l’interior de l’habitatge. El cas el porta el jutjat número 3 de Reus.