Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Troben mort a la seva cel·la el camioner alemany acusat d’assassinar tres prostitutes a Catalunya

El camioner alemany que va confessar haver assassinat en diferents països europeus cinc prostitutes -tres d’elles a Catalunya- ha estat trobat mort a la seva cel·la en el matí de dilluns, segons ha informat la fiscalia de Hof, les fonts de la qual també han apuntat que podria tractar-se d’un suïcidi, segons informen mitjans del país.

Redacció
Redacció 03/07/2007

El pres ha estat trobat penjat dilluns al matí, d’acord amb informacions del penitenciari de Bayreuth, segons informa el setmanari alemany Focus. De moment no hi ha més informacions sobre la mort ni cap rerefons, segons fonts de la fiscalia.

Volker Eckert va ser detingut a mitjan novembre del 2006 a la ciutat alemanya de Colònia per un comando especial de la policia alemanya, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, després que la justícia espanyola emetés una ordre europea de recerca i captura contra el sospitós d’haver comès múltiples assassinats a diferents països.

De les cinc dones assassinades, totes prostitutes, dues d’elles van morir a França i tres a Catalunya, entre els anys 1999 i 2006. Eckert presumptament va fer fotos de les seves víctimes, tant vives com mortes, des de l’any 2003, i va guardar alguns dels seus flocs de cabell i esparracs de roba. El processat va confessar cinc dels assassinats que se li inculpen.