Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Trias: “La senyora Colau parla d’oïdes”

Xavier Trias ha començat l’últim dia de campanya amb crítiques a la seva màxima rival, Ada Colau. En una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, l’encara alcalde ha evitat dir-li mentidera, però ho ha insinuat molt clarament: “Diu coses que no són veritat i les diu totes seguides una darrere l’altra, és una bona actora”. 

Redacció
Redacció 22/05/2015

“Tot pel boc gros”

Trias ha continuat amb l’atac a Colau: “No sap moltes coses, té un argument que és embolica que fa fort, tot pel boc gros”. També ha afirmat: “La senyora Colau parla d’oïdes, i llavors s’inventa”. A més, el candidat convergent també ha criticat alguna proposta de Barcelona en Comú, com ara la de rebaixar el preu dels bitllets de transport: “Alguns diuen que baixaran el preu i ho posaran a dèficit, però això no es pot fer! El meu nét em trencarà la cara d’aquí a 15 anys, dirà ‘el meu avi és un galtes!’”.

Trias no marxarà si perd

Tanmateix, Xavier Trias ha dit que si perd les eleccions, “també intentaria arribar a acords” i ha assegurat que no marxarà en cas que no sigui primera força. D’altra banda, ha defensat la seva gestió perquè, segons ell, ha aconseguit moltes inversions per la ciutat i ha baixat l’atur de 110.000 a 96.000 persones. També ha deixat clar que “jo no era independentista i me n'he tornat, el tracte que rebem de tots els governs d'Espanya és humiliant”.