Diumenge, 8 de Desembre de 2019 - Edició 500
La República

Trias: “La guerra bruta ens ha perjudicat electoralment”

Xavier Trias diu que és una “vergonya” que el titular d'Interior no plegui després que AHORA hagi revelat que va pagar 1'5 milions a un confident perquè li passés informació sobre el compte de Trias a Suïssa que va resultar fals. “[Jorge Fernández Díaz] és un hooligan. Es creu que tot això que fa és per defensar Espanya”.

Redacció
Redacció 18/09/2016

 “Això és una vergonya. És increïble que Fernández Díaz continuï assegut al Consell de Ministres”. Diu Trias i afirma que  “Del senyor Fernández Díaz m'ho crec tot. Des del primer dia sé que és una persona deshonesta i que actua d'una manera vergonyosa, inventant-se coses per perjudicar-me personalment amb la voluntat de fer-me perdre les eleccions”.

“Perquè el senyor Soria dimiteixi criden el senyor Guindos a declarar, però a Fernández Díaz ningú li demana res malgrat tot el que ha sortit.

On és el PSOE? No veig que ningú fora del grup de CiU (sic) i ERC demani res”. “Les querelles que he posat contra El Mundo i el senyor Fernández Díaz es van ampliant a mesura que vaig tenint informació. La querella va per un cantó, però el problema no és la via legal, sinó l'ètica política, que hauria de fer que aquest senyor fos cessat immediatament”.

 La guerra bruta “ha tingut efectes negatius. Va coincidir en el temps amb el tema del senyor Pujol i a quatre mesos de les eleccions municipals. És evident que això m'ha perjudicat. És molt greu”.

 “A mi m'ha tornat independentista el senyor Aznar, no Fernández Díaz

Sóc un independentista atípic, perquè no tinc vocació independentista, però és evident que el dia que es faci el referèndum votaré a favor de la independència”.
“En la primera querella contra El Mundo, em van donar la raó en el sentit que no tinc comptes a Suïssa, però també van esgrimir que el diari es basava en dades. Llavors vaig presentar una altra querella perquè considero que era fàcil comprovar que la notícia era falsa, perquè el número de compte no existeix. Altres diaris havien rebut aquesta notícia i amb les comprovacions que van fer van decidir que no era noticiable”.

 “Em consta que el senyor Fernández Díaz va trucar algun diari en concret per expressar la seva perplexitat pel fet que no publiquessin una notícia [la del suposat compte corrent de Trias a l'estranger] que ell considerava que era veritat”.
 

Relacionats