Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Trias coincideix amb Recoder i aposta per nous dirigents a CDC “que complementin” la direcció actual

El president del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Barcelona i dirigent de CDC, Xavier Trias, ha coincidit aquest dimarts amb l’alcalde de Sant Cugat del Vallès, Lluís Recoder, en la necessitat d’incorporar nous dirigents a l’executiva de CDC: ‘N’hi ha uns que fa temps que dirigeixen el partit i ara se’n necessiten d’altres que complementin’. En una entrevista a RAC1, que l’emissora recull en un comunicat, Trias aposta per la presència de Recoder a la nova directiva que ha de sortir del congrés que el partit celebrarà al juliol: ‘Hi ha una tendència dins del partit i crec que és important que Lluís Recoder estigui representat en la nova directiva’.

Redacció
Redacció 30/04/2008

Per Trias, ‘la manera de fer les coses és com ho fa el senyor Lluís Recoder, que és posar-se a disposició del senyor Mas, parlar-ne amb el senyor Mas’. Ara bé, ha advertit que seria ‘una equivocació’ que ‘això es convertís en una picabaralla política per aconseguir no sé què’.

El cap de files de CiU al consistori barceloní i secretari general adjunt de la federació nacionalista considera que aquest procés ‘s’ha de fer amb voluntat de sumar i no de treure’n uns per posar-ne d’altres’. Per això, ha assegurat que ‘n’hi ha uns que fa temps que dirigeixen el partit i ara se’n necessiten d’altres que complementin’.

Trias també ha estat crític amb els resultats electorals de la federació, tot dient que Mas ‘diu que nosaltres aguantem, però governar no només consisteix a aguantar’. ‘I això és una aposta molt important que fa l’Artur i que no basta amb el pinyol’.