Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Trias afirma que Hereu ‘està perdent els papers’

El candidat de CiU a l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat aquest dissabte que la capital catalana ‘acumula dèficits socials’ des de fa molt temps ja que, segons ell, ‘el govern del PSC, amb 32 anys al poder, no ha estat capaç de tenir els equipaments necessaris per donar resposta a les necessitats de la ciutat i la seva gent’. ‘Barcelona passa per una situació difícil per la crisi econòmica i per la manca de lideratge’, ha assenyalat Trias, que també ha volgut respondre les paraules de Jordi Hereu, en què qualificava l’alcaldable de CiU com un ‘titella al servei de la Generalitat que Barcelona no necessita’. ‘L’alcalde està perdent els papers’, ha lamentat el candidat de CiU.

Redacció
Redacció 27/02/2011

‘Davant una possible pèrdua de les eleccions i davant unes enquestes que li són desfavorables, Hereu creu que la manera d’afrontar aquesta situació és insultar i menysprear’, ha raonat Trias, que considera que un alcalde mai hauria de fer aquest paper.
‘El que hauria de fer és buscar col·laboració i entesa per treure la ciutat de la situació d’aturada en què es troba’, ha puntualitzat el candidat de CiU a l’alcaldia de la capital catalana. ‘Cal una regeneració en les formes i en les maneres de dirigir i manar la ciutat, des del respecte i la col·laboració amb les altres forces, encara que siguin de l’oposició’, ha continuat Trias, que aposta per no caure en una campanya crispada.

‘Tinc un estil i el mantindré’, ha afegit el candidat de CiU, que ha demanat al seu rival del PSC ‘que no vagi per aquest camí’.

Hereu s’ha acomodat
Paral·lelament, Trias ha explicat que l’aposta de la seva formació passa per la millora econòmica de la ciutat. ‘És bàsica. Sense millora econòmica no hi ha millora social’, ha insistit el candidat de CiU. ‘Barcelona ha de ser referent social en el món, ciutat referent de serveis i atenció a la gent, des dels joves als grans’, ha manifestat Trias, que critica que la capital catalana ‘s’ha aturat els darrers anys ja que Hereu s’ha tornat conservador i s’ha acomodat al seu seient’. ‘Cal un canvi per treure la ciutat d’aquesta situació i donar-li una nova il·lusió i empenta’, ha reflexionat en veu alta el candidat de CiU.

Trias ha finalitzat afirmant que ‘mentre uns avui encara estan proclamant candidats nosaltres estem treballant en el tancament del programa electoral’. ‘Ara hem de ser capaços d’explicar a tothom que la nostra aposta serà una aposta pel benestar econòmic i social dels nostres ciutadans’, ha conclòs.