Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Trias acusa Tura i Hereu d’utilitzar la televisió pública per exposar batalles internes de partit

El candidat a l’alcaldia de Barcelona per Convergència i Unió, Xavier Trias, ha criticat el debat televisiu entre Tura i Hereu que va tenir lloc aquest divendres a la nit a BTV. Trias ha declarat que ‘és lamentable que un programa de la televisió pública es converteixi en la discussió de dues persones d’un mateix partit’. Trias s’ha mostrat sorprès per l’absència de debat polític entre els dos candidats socialistes i ha acusat Tura i Hereu de convertir ‘la batalla interna d’un partit en un tema global’ quan l’única cosa que fan, ha dit, és discutir qui pot guanyar les eleccions. 

Redacció
Redacció 12/02/2011

Per l’alcaldable a l’Ajuntament de Barcelona, l’únic que van fer els dos candidats socialistes va ser discutir qui era més ‘líder’. En aquest sentit Trias s’ha queixat de l’absència de debat polític durant l’emissió.El candidat de CiU ha acusat a Jordi Hereu i Montserrat Tura de no ‘atrevir-se a discutir models’ i ha lamentat que dos persones que es presenten com socialistes no fessin esment a ‘l’atenció social’ de la gent.

Les declaracions de l’alcaldable han tingut lloc en un acte organitzat per protestar contra l’estat ‘d’abandó’ en que l’Ajuntament té el Passeig de Sant Joan. Trias ha manifestat que aquesta avinguda barcelonina, té el paviment en males condicions, que la seva il·luminació és insuficient i que la sona es sensible a patir ‘botellons’. El candidat de CiU ha dit que és insòlit que aquest carrer s’hagi convertit en un pàrking d’autobusos d’empreses privades i ha lamentat la poca atenció que al seu parer mostra l’Ajuntament envers els veïns de la sona.