Dilluns, 24 de Febrer de 2020 - Edició 578
La República

Trenta universitaris d’arreu del món viuran plenament en català durant un mes

Una trentena d’universitaris de fora dels Països Catalans interessats en el català participen d’avui al 15 d’agost en el setè Campus Universitari de la Llengua Catalana, que organitzen l’Institut Ramon Llull i el Govern d’Andorra des del 2003 perquè millorin ‘considerablement’ el seu coneixement de la llengua. Visitaran Mallorca, Menorca, Barcelona, Girona, Figueres i Andorra. Mitjançant cursos de llengua i cultura, i participant en un ampli ventall d’activitats culturals i de lleure, aconseguiran viure en català durant gairebé un mes.

Redacció
Redacció 27/07/2009

La inauguració oficial del campus s’ha fet avui a Artà, amb la presència de la directora insular de Política Lingüística, Rosa Barceló, la directora adjunta de l’Institut Ramon Llull, Fanny Tur, i el director de l’Àrea de Llengua i Universitats de l’IRL, Andreu Bosch.

Per a participar-hi, els universitaris han hagut d’haver cursat un mínim de 60 hores d’estudis de llengua catalana en qualsevol universitat de fora del domini lingüístic i tenir un coneixement i un domini bàsics de català oral.

Relacionats