Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Tots amb Chicago

Malgrat les autoritats polítiques catalanes practiquin el políticament correcte suport a la candidatura madrilenya als Jocs Olímpics del 2016, la població catalana no s’està per punyetes i es mostra obertament […]

Redacció
Redacció 16/02/2009

Malgrat les autoritats polítiques catalanes practiquin el políticament correcte suport a la candidatura madrilenya als Jocs Olímpics del 2016, la població catalana no s’està per punyetes i es mostra obertament contrària a la candidatura madrilenya.

Contrària perquè Madrid no té el què ha de tenir per ser ciutat olímpica, contrària perquè Madrid no mereix el suport dels catalans després d’anys i anys de robar-nos. Ho deia molt bé la descripció del grup de facebook ‘Jo no dono suport a Madrid 2016‘, els catalans no els donarem el nostre suport ‘perquè cap català no pot donar suport a res que organitzi un dels estats que l’oprimeixen de fa segles’.

Més enllà d’aquest grup contrari a la candidatura de Madrid n’hi ha un altre que directament dóna suport a una altra candidatura, la de Chicago, als Estats Units. El grup ‘Catalans for Chicago 2016‘ comparteix la idea que Madrid seria una ciutat olímpica pèssima i nega el suport a cap ciutat espanyola fins que les autoritats de l’Estat deixin d’impedir el reconeixement de l’esport català. De moment el grup de catalans per Chicago ja té més de 2.100 adherits i continua creixent a un ritme exponencial.